Geef jouw interieur

Een frisse
look

Waarom wrappen?

De Voordelen

Snel

Meestal binnen 1 a 2 dagen klaar, (afhankelijk van de grootte van je project) dus snel genieten!

Schoon

Geen ellende van een stoffige verbouwing

Voordelig

Tot wel 70% kostenbesparend

De beste kwaliteit

Over de folie

De folie is al lang niet meer wat je vroeger in de kastjes plakte maar sterk,  duurzaam en kan prima tegen een stootje! Zelfs je trap en tegelvloer kun je omtoveren met folie.

Er zijn 6 verschillende categorieën, met meerdere soorten folie:

Hout, leer, abstract, steen, enkele kleur en metaal.

Een kleine greep uit deze ruime collectie, vind je hiernaast.

Met ruim 200 designs is er genoeg keuze en deze zijn ook prachtig met elkaar te combineren. DesignYD werkt alleen met de beste merken folie, om klanten  de beste garantie te kunnen  bieden

Mijn werk

Projecten

BIJNA ALLES IS TE WRAPPEN

De Mogelijkheden

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van auto wrappen maar wrappen wordt ook gebruikt om interieurs een compleet andere look te geven d.m.v speciale interieurfolie. Hout, steen, leder, beton, steen, enkele kleur, abstract of een warme textiel look, de mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen prachtig gecombineerd worden. De folie kan gebruikt worden op allerlei vlakke, gladde en dragende ondergronden en is na verwarmen weer gemakkelijk, zonder schade te verwijderen. 

Squid raamtextiel en Organoid geurbehang

Tevens is het bij DesignYD mogelijk, om prachtig Squid raamtextiel  te laten monteren. Zelfklevend transparant linnen, op de ramen op kantoor, in je huiskamer of slaapkamer maar ook heel chique in je hal en bij de voordeur. Doorzichtig van binnenuit en verduisterend van buitenaf, voor net dat beetje privacy. Dit kan zelfs met een mooie print, dus ook je bedrijfslogo. 

Squid raamtextiel is 100% pvc vrij, zonwerend, (houdt 1/3 van de zonnewarmte buiten)  brandwerend, en  is verkrijgbaar in 5 verschillende designs. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, neem contact met mij op. Ik laat je graag, vrijblijvend, mooie  voorbeelden zien.

Of, kies voor mooi organisch en geurend behang Organoid 

Haal de natuur naar binnen en geef je ruimte een heerlijke geur van bijvoorbeeld hooi of bloemen. Een echte eyecatcher in bijvoorbeeld je slaapkamer , kantoor of praktijk. 

Organoid is zelfklevend ‘behang’ en  gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en kun je voelen en ruiken.

Contact

Yvonne Dekker

Bilderdijkstraat 90

1962 SK Heemskerk

info@designyd.nl
(06) 24 83 58 61
KVK 85970433

info@designyd.nl
(06) 24 83 58 61
KVK 85970433

2022 | Alle rechten voorbehouden