Waarom ik doe wat ik doe

Over
Mij

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Yvonne Dekker en ik woon in Heemskerk. Ondanks dat de reclame en grafische sector altijd mijn interesse heeft gehad, is mijn leven na de middelbare school toch een andere richting op gegaan. Via wat omwegen ben ik er toch ingerold en zo bij een mooi reclamebureau terecht gekomen. Van auto’s beletteren tot raamfolies plakken in winkels, op beursstands etc., ik heb het vele jaren met heel veel plezier mogen doen en ik heb er ontzettend veel geleerd.  

Na het lezen van het boek Master Your Mindset begon ik mezelf af te vragen waarom ik dit leuke werk niet gewoon voor mijzelf zou kunnen gaan doen. Met 2 uitwonende, volwassen kinderen en veel vrije tijd was daar alle ruimte voor. Ik heb die stap genomen mijn vaardigheden verder uitgebreid met een cursus interieurfolie montage en zo is mijn bedrijf DesignYD/ WrapYD ontstaan.  

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en geniet er van als ik de klant blij kan maken met een mooie metamorfose van bijvoorbeeld een gewrapte keuken. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en de volgende cursus, carwrapping, staat dan ook al op mijn lijstje!

Service en kwaliteit kan ik zelf altijd erg waarderen en ik zal dat dus te allen tijde ook mijn klanten bieden. Ik maak daarom gebruik van de beste kwaliteit materialen en ik ben pas klaar als de klant tevreden is!

Wordt jouw ‘probleem’ mijn volgende mooie klus?

Laat mij weten waar ik je mee kan helpen en neem contact met mij op. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs.

Contact

Hulp nodig?

Twijfel niet, en vertel voor welke uitdaging je staat. Je ontvangt binnen maximaal 2 werkdagen een reactie.

Yvonne Dekker

Bilderdijkstraat 90

1962 SKHeemskerk

info@designyd.nl
(06) 24 83 58 61
KVK 85970433

info@designyd.nl
(06) 24 83 58 61
KVK 85970433

2022 | Alle rechten voorbehouden